april 30, 2023

En insändare om frissighet och frustrationer

Av admin

Kära tidningsredaktion,

Jag har en fråga som jag verkligen skulle vilja ha svar på. Varför är det så svårt att hitta en hårdprodukt som fungerar för mig? Jag menar, det verkar som om alla andra där ute har hittat sin heliga gral av hårvårdsprodukter medan jag fortfarande letar efter mitt.

Jag har testat allt, från dyra märken av sulfatfritt schampo till budgetalternativ, från pomader till hårspray, men ingenting verkar fungera för mig. Min frisyr ser aldrig ut som den ska och mitt hår blir antingen för fett eller för torrt. Jag känner mig som om jag befinner mig i en hårvårds-komedi där alla andra har det lätt medan jag kämpar.

Jag är säker på att det finns fler personer där ute som känner samma frustration som jag. Men samtidigt, jag kan inte låta bli att skratta lite åt hela situationen. Det är som om mitt hår har ett eget liv och en vilja att inte samarbeta med mig.

Så min fråga är, vad gör jag fel? Är det mitt hår som är för krångligt, inte klarar av sulfatfritt balsam eller är det jag som inte vet hur man använder hårvårdsprodukter på rätt sätt? Jag är öppen för alla tips och råd som kan hjälpa mig att hitta min perfekta hårvårdsprodukt. För jag vägrar att ge upp och jag är fast besluten om att hitta den heliga gralen av hårvård, vad det än må kosta. Jag har åtminstone fått lite ordning på det här med värmeskydd hår, även om det är svårt… nåja, önska mig lycka till kompisar! XOXO

Med vänliga hälsningar,

En hår-produkt-förlorare!