juni 24, 2021

Miljövänlig flyttstädning Stockholm

Av admin

Ska du flytta inom Stockholm och vill slippa att tänka på flyttstädning och allt vad det innebär? Då bör du anlita oss. Vi erbjuder miljövänlig flyttstädning Stockholm till fördelaktiga priser där allt ingår, som till exempel fönsterputsning. Det finns många fördelar med att inte behöva sköta städning efter en flytt på egen hand. För det första är det väldigt tufft att genomföra en flyttstädning, speciellt om du inte har erfarenhet inom flyttstäd. För det andra tar det lång tid som du istället kan använda till att komma i ordning i ditt nya hem.

Fokus på miljön

För oss är det en självklarhet att städa miljövänligt. Alla våra rengöringsmedel bidrar till en bättre miljö, vilket även innebär att du inte behöver tillhandahålla några rengöringsmedel. Vi tar med allt vi behöver till din lägenhet eller villa och lämnar den sedan med ett skinande rent resultat. Våra bilar körs dessutom på biobränsle för att vi ska vara så snälla mot miljön som möjligt.

Kunden har alltid rätt

Givetvis är det du som kund som har rätt och vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd. Tack vare vår långa erfarenhet av flyttstädning kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vi vet exakt vad som krävs för att hyresvärdar eller bostadsköpare ska vara nöjda med städningen. Du får alltid en offert av oss innan vi sätter igång så att du vet vilket pris du kommer att betala för vår tjänst.

Vi arbetar inom hela Stockholm med omnejd och det är enkelt att komma i kontakt med oss via telefon eller vårt kontaktformulär. Om du vill ha högklassig flyttstädning Stockholm ska du inte tveka att kontakta oss. Flyttstädning är vår specialitet och vi har gott om referenser från nöjda kunder att stoltsera med. Gör det enkelt för dig genom att låta oss ta hand om rengöring åt dig.