juni 24, 2021

Trappstegsrenovering

Av admin

Då du vill renovera trappsteg i Stockholm, Göteborg, Gävle eller Uppsala, ska du ta kontakt med oss. Vi är specialister på att renovera trappsteg. Vi kan byta ut gamla trappsteg, byter handledare och därtill så målar vi även trappor. Därtill gör vi ett kvalitativt jobb och använder enbart material av högsta kvalitet. Våra trapparbetare har lång erfarenhet och är mycket bra på vad de gör. Du kan genast ta kontakt med oss, och vi kommer på ett kostnadsfritt hembesök och ger dig en offert. Offerten binder dig dock inte till någonting, utan du kan sedan bestämma om du vill anlita oss eller inte. Det viktigaste är att du som kund kommer att bli nöjd med resultatet. Har du sett målade trappor som du gillar? Inga problem, det löser vi!

Prisvärt att renovera

Du behöver kanske inte alltid byta ut hela trappan då den ser sliten och gammal ut. I stället kan du nämligen enbart byta ut slitna trappsteg eller slipa upp dem på nytt. Sedan kan du också måla om trappstegen. På detta sätt blir också priset mycket lägre, än om du skulle byta ut hela trappan. Dessutom är det en mycket mer miljövänligt sätt att uppdatera din gamla trappa på. Då du använder dig av oss, får du därtill ett garanti på tre år för dina nya trappsteg. Detta är högst troligt den längsta garantitiden inom trapprenovering i Sverige.

Trappmålning och trapprenovering Göteborg

Tillika som du nu får nya trappsteg, kan du således samtidigt välja att få din trappa målad. Den får då en helt ny känsla och känns därmed fräsch. Trappan kommer då också att hålla flera år framåt. Vid en trappmålning måst underarbetet nämligen vara noggrant gjort, för att sedan trappan ska hålla sig fin länge.

Vi utför grundligt alla olika skeden som en trappmålning kräver. Det första som vi gör är att spackla de skavanker som trappan har. Efter det täcker vi in golvet som finns runt omkring trappan. Nu börjar vi sedan slipa trappstegen och efter det grundmålar vi en gång. Vi gör täckmålning två gånger efter att grundmålningen torkat. Mellan täckmålningarna behöver vi också nämligen vänta på att målningen torkar. Det tar ungefär två eller tre dagar att få en genomsnittstrappa målad. Vi garanterar dock inte ett splitternytt utseende på en gammal trappa, men du kommer dock att vara mycket nöjd med resultatet.

Alltid ett fint resultat

Vi har redan gjort närmare 5 000 trapprenoveringar, och vi har arbetat med både öppna och stängda trappor. Vi jobbar alltid själv och använder därmed inga underleverantörer. Du som kund ska alltid vara 100 % nöjd med resultatet och du kan känna dig trygg med att anlita oss. Vi jobbar enbart med trapprenovering och gör jobbet med känsla och hög yrkesmässighet. Dessutom får du en väldigt god service av oss. Kanske är du sugen på en furutrappa eller lägga till halkskydd trappa? Det fixar vi!

Företaget har funnits allt sedan år 1996 och dessutom har vi en hög kreditvärdighet. Därtill har vi inte fått en enda märkning, vi tycker nämligen att det är viktigt att sköta om vårt företag. Precis lika viktigt är det för oss att sköta om våra kunder, så även om dig.

Kontakta oss

Du kan enkelt gå in på vår hemsida och hitta vår kontaktinformation. Du kan ringa oss, skicka en e-mejl eller så fyller du i blanketten på vår hemsida. Vi finns i flera städer i Sverige, bland annat i Täby, Nacka, Lidingö, Tyresö och Sollentuna. Vi finns även att anlita för dig som är i behov av trapprenovering Uppsala. Vi kommer som tidigare nämnts hem till dig och går igenom dina önskemål och planerar hela projektet. Dessutom svarar vi på alla frågor som du kan tänka dig behöva svar på. Du kan också gärna gå in på vår hemsida, och där får du se inspirationsbilder från trappor vi har jobbat med. Där kan du också läsa feedback från andra kunder.