oktober 13, 2021

Vilka skönhetsingrepp görs på klinik?

Av admin

Skönhetsingrepp och behandlingar på klinik blir allt vanligare och i och med det är det ännu viktigare än någonsin att vända sig till en pålitlig klinik med utbildad och certifierad personal. Vi kan varmt rekommendera Klinik Estetik i Stockholm, som erbjuder en mängd olika ingrepp och behandlingar för olika områden på kroppen. Med hög kompetens och specialutbildningar kan de utföra behandlingar som uppnår förväntat resultat. Några av de valmöjligheter som finns på kliniken är:

  • Bukplastik – ett ingrepp som riktar sig till den som vill få bort uttänjd hud som har blivit efter exempelvis en graviditet eller åldringsprocess. När detta sker blir huden ojämnare än tidigare och kan upplevas hängig. Vissa väljer då att genomgå en bukplastik för att få bort den överflödiga huden på kroppen. Resultatet blir en plattare mage och ingreppet går att utföra i mindre och större omfattning beroende på önskat resultat.
  • Gynekomasti – Det här är ett ord för när brösten hos män växer och påminner om kvinnobröst. Det beror vanligtvis på att bröstkörtlarna utvecklas och bröstmassan blir större. Det här är något som vissa män kan upplevas som besvärande i vardagen. Viktigt att förtydliga är att Gynekomasti inte är något farligt utan många gör ingreppet av estetiska skäl. Ta kontakt med kliniken för att boka in en första konsultation där ni kan prata om förväntade resultat.
  • Bröstlyft – Mastopexi är ett annat ort för bröstlyft och det betyder helt enkelt att ett lyft av brösten görs. Det här är vanligt att många vill göra när de upplever att brösten har mist sin form eller blivit slappa. Orsaker till det kan vara graviditet och amning eller viktnedgång. Bröstlyft är ett vanligt förekommande ingrepp och oftast görs detta genom att man avlägsnar överflödig hud och det går att kombinera bröstlyftet med andra estetiska ingrepp så som implantat.