oktober 19, 2021

Aktiv hudvård för synliga resultat

Av admin

Har du hört talas om aktiv hudvård? Det kan vara ingredienser som AHA, BHA, PHA eller retinol. Det är ingredienser som du kan kika efter i hudvård om du vill arbeta på specifika ”problem” i huden. Det kan vara för att jobba anti-aging eller få bort akneärr. Nedan följer några förslag på hudvård med aktiva ingredienser dig dig som är nyfiken:

  1. Verso Super Eye Serum är ett ögonserum för den känsliga huden runt ögonen. Produkten innehåller retinol som motverkar ålderstecken och ger energi till trötta ögon. Produkten innehåller även specifika peptider som minskar svullnader och motverkar mörka ringar och är samtidigt skonsamt mot den känsliga huden runt ögonen.
  2. Exuviance Skinrise Morning Glow är pads som du enkelt sveper över huden för att ge återfuktning och lyster. Det är tack vara den milt exfolierande PHA-syran som ger din hud glow och boostar med vitaminer och antioxidanter till huden. Ger en svalkande och uppiggande känsla i huden, perfekt för morgonen för extra glow under dagen.
  3. Acasia Skincares Start Me Up Sheet Mask är en svart arkmask av aktivt kol från bambu som är till för att dra ut orenheter från huden. Sheet masken innehåller retinol som boostar hudens kollagenproduktion för att ge rikligt med spänst och lyster. Perfekt att använda inför en stor dag när du vill få huden extra ren och lysterfull. Masken förfinar porer och avlägsnar orenheter, en riktig pang-produkt helt enkelt! En superbra produkt att lägga innan du gör din sminkning.
  4. Exuviance Overnight Transformation Complex är en återfuktande nattkräm med den milt exfolierande syran PHA som passar alla hudtyper. Tillsammans med vitaminer och hyaluronsyra får din hud en kram innan läggdags fylld med återfuktning. Utmärkt produkt för dig som vill stärka hudens barriär. Växtextrakt av kamomill och lakrits lugnar och skyddar huden.